Rottebekæmpelse i København – rottesikring af kloakrør

Specielt i storbyerne trives rotter og andre skadedyr i vores kloaksystemer. Det er som sådan ikke noget problem, så længe rotterne bliver i undergrunden. Rottebekæmpelse i København sikrer byens ældre bygninger for skadedyr ved blandt andet rottesikring af kloakrør. Og der er desværre arbejde at gøre, da Københavns Kommune dagligt modtager 21 anmeldelser om dagen på rotter. Og det er bare, hvad der anmeldes.

Materialesikkerhed

Udelukkende brug af kvalitetsmaterialer fra Nordisk Invasion

Rigtig rådgivning

Du får personlig rådgivning under hele projeket

100% garanti

Vores system garanterer en 100% sikkerhed

skal vi aftale et møde?

vi ser frem til at høre fra dig. Kontakt os i dag!

rotter

Vær proaktiv med rottebekæmpelse i København

Er der utætheder i kloak og afløb, søger rotterne ud af kloakkernes net og videre ind i boligerne. Det er derfor vigtigt, at du reagerer hurtigt og tager kontakt til en autoriseret inden for rottebekæmpelse i København, før skadedyrene formerer sig. Rotter i boligen kan nemlig både være årsag til smitsomme sygdomme, og rotterne kan gnave kabler i stykker, der kan forårsage brand i din bolig.

Rottespærre til kloak – tag kontakt til M5 Anlæg

Hos M5 Anlæg anbefaler vi, at du får installeret en rottespærre til din kloak, hvis du har mistanke om skadedyrsaktivitet – og gerne hurtigst muligt. Sådan sikrer du, at der ikke lige pludselig kommer uvelkomne gæster op af toilettet.

Vælger du at få os til at sørge for rottesikring af din kloak, er det samtidig muligt at booke os til at foretage det årlige serviceeftersyn af rottesikringen af kloakrør. Desuden er vi autoriserede kloakmestre samt medlemmer af Kloak Garantiordningen, der sikrer dig de bedste resultater og den største tryghed.

Rottesikring af kloakrør og rottebekæmpelse i København – kontakt en kloakmester

Har du brug for en rottespærre til din kloak? Du kan altid tage kontakt til M5 Anlæg på 88 71 07 01 uanset problemets akuthed – vi har en mand ved telefonen 24 timer i døgnet. Husk, at det også er din pligt at tage kontakt til kommunen omkring rotteproblemet i din kloak.

Kommunen er nemlig ansvarlig for den del af kloakken, der løber fra din ejendom og ud til vejen. På den måde støtter vi allesammen op om rottebekæmpelse i København.

Mere om
rotter

rotter

Rottebekæmpelse i København

Rottebekæmpelse fortsætter i København. Det kommer ikke som nogen overraskelse at rotterne stortrives i de danske storbyer, dette er som sådan ikke noget problem, så længe de bliver i undergrunden. Rottebekæmpelse i København sker blandt andet ved at rottesikre kloakrør med rottespærre. Det er desværre en enorm opgave, da Københavns kommune dagligt modtager 21 anmeldelser om rotter. Og det er bare, hvad der anmeldes.

Rotten er af samme grund et af de pattedyr i Danmark der er erklæret fredløse og bekæmpes derfor året rundt.

Mere om
rotter

5 hurtige om rotter

Vidste du at?

  1. Ét rottepar får i gennemsnit 5 til 7 kuld om året, hvor der er mellem 4 og 8 unger pr kuld.
  2. En enkelt rotte kan bære på mere end 55 sygdomme, som salmonella, leverbetændelse og e. coli-bakterier. Alle sygdomme, der kan smitte til mennesker.
  3. Den brune rotte vi har i Danmark, kan blive op til 55 cm lang og vejer over et halvt kilo.
  4. Rotten er særdeles atletisk og kan passere huller helt ned til 2 cm, de kan klatre, svømme og dykke. Og så er de set springe op mod én meter lodret op.
  5. Rotter kan løfte omtrent 3 gange sin egen vægt. Derfor anbefales det, at du altid at sikre dig, at risten er skruet godt fast, at der er installeret rottespærre og at der årligt bliver foretaget eftersyn af rottesikringen.

Få et tilbud kvit og frit

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

Udfyld venligst felterne herunder