Vi udfører dagligt kloakarbejde i København og Nordsjælland

M5 Anlæg tilbyder en bred vifte af services inden for kloakarbejde. Vi har mange års erfaring i branchen, og samler på tilfredse kunder. Så uanset hvilket problem du står over for med din kloak, kan vi tilbyde dig en effektiv løsning på det.

Tryghed

Det er vores pligt at give dig ro i maven fra start til slut

Projekterer

Kom godt fra start med en professionel og klar projektering

Professionel vejledning

Vi stiller alle de rigtige spørgsmål for at afstemme projektet

skal vi aftale et møde?

vi ser frem til at høre fra dig. Kontakt os i dag!

kloakering
kloakarbejde
kloakarbejde

Mere om kloakarbejde

Vores kompetencer inden for kloakering spænder bredt. Vi hjælper med alt lige fra kloakservice og TV inspektion, til skybrudssikring, omfangsdræn og rottebekæmpelse. Vores kloakmester-team stopper ikke arbejdet før det er udført efter reglementerne, og at du er tilfreds.

Vi er underlagt DM & E’s kvalitetskontrol, og er medlemmer af garantiordningen for kloakmestre, hvilket også giver dig øget sikkerhed. Vi sørger for, at du kan være fuldstændig tryg ved, at din kloak fungerer som den skal, så du har en bekymring mindre i hverdagen.

Har du brug for hjælp?

Vi rykker ud til diverse kloakopgaver døgnet rundt på hele Sjælland, for at kunne hjælpe vores kunder så hurtigt og effektivt som muligt. Så skulle der opstå et akut problem med din kloak, kan du altid ringe til os på
88 71 07 01
.

Vi udfører kloakarbejde for både private og erhverv, og går gerne i dialog om en fast serviceaftale, hvis det ønskes. Vores metoder og udstyr er det nyeste på markedet, og vi kan derfor tilbyde dig den bedste service i hele København, og på resten af Sjælland, uanset hvilken kloakopgave vi står over for.

M5 Anlæg tilbyder at varetage dit årlige kloaktjek, så du slipper for at kontakte en ny kloakmester hvert år. Vi står klar til at høre om din ejendoms behov for kloakarbejde, og ser frem til at indgå et samarbejde med dig, så din kloak fremadrettet er i trygge hænder.

 

Hvem må udføre kloakarbejde?

Der kan nemt herske tvivl om hvilke forpligtelser kloakmesteren, kommunen, og du som forbruger skal leve op til, når det kommer til kloakarbejde. Det er som udgangspunkt rent faktisk dig som privatperson, der har ansvaret for at loven bliver overholdt.

Når du benytter en autoriseret kloakmester som M5 Anlæg, påtager vi os det fulde ansvar for at arbejdet bliver udført korrekt. Vi indhenter den påkrævede tilladelse fra kommunen, eller den pågældende ejer af kloakledningen, inden vi påbegynder arbejdet.

Ved færdigmelding af arbejdet har du pligt til at sikre dig, at det er udført af en autoriseret kloakmester. Netop derfor sørger vi altid for at fremvise dokumentation på, at vi har de rette autorisationer, og at alt arbejdet bliver udført i tråd med alle regler og love på området.

 

Hvad koster kloakarbejde?

Priserne på kloakprojekter varierer naturligvis meget alt afhængig af den enkelte opgaves type og omfang. Hos M5 Anlæg er der er ikke den kloakopgave vi ikke kan løfte, og du kan altid være sikker på at få en skarp pris. Kontakt os gerne på
88 71 07 01
og få et uforpligtende tilbud.

Mere om
kloakarbejde

Få et tilbud kvit og frit

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

Udfyld venligst felterne herunder