Fundament til nybyg

Skal du bygge nyt? så er det vigtigt at fundamentet er i orden, vi tilbyder professionel hjælp, en løsning rettet til efter dine ønsker, og dette gør Broderhardkaare til skarpe konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Opbygning og energi

Det korrekte fundament bidrager med god energi til din bolig

Materialevalg

Miljørigtigt materialevalg med fokus på kvalitet og levetid

Danske standarder

Rigtig vejledning udelukkende fra danske standarder

skal vi aftale et møde?

vi ser frem til at høre fra dig. Kontakt os i dag!

Konstruktion

Fundamentet

Støbning af fundament eller sokkel
Nok den vigtigste del, når der er tale om opførelse af nyt hus, skur garage, sommerhus, gæstehus, anneks, drivhus, legeplads, udestue, tilbygning m.m.

Det er fundamentet der skal bære konstruktionens vægt, hvis fundamentet ikke er i støbt korrekt vil der ikke være nok stabilitet til at bære vægten fra selve konstruktionen, dette kan betyde sætningsskader som blandt andet revnede mure/vægge, sammenstyrtning, fugtskader.

Terrændæk

Det er i denne byggefase man sikrer det lag der er mellem jordoverfladen og betongulvet, dette er er en vigtig del af det samlede fundament, da det beskytter imod kulde fra jorden, sikrer en fast underflade til gulve, sikring imod fugtgennemtrængning, og samtidig er det vigtigt at det er tæt da det også er med til at sikre mod radonluft fra jorden.
Skal du have bygget fundament eller terrændæk, så kontakt os endelig, så vi sammen kan støbe den bedste løsning til dig.

Mere om
Konstruktion

Få et tilbud kvit og frit

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

Udfyld venligst felterne herunder