Autoriseret kloakmester Nordsjælland og København

Har du brug for en kloakmester i København eller Nordsjælland? Hos M5 Anlæg vi klar til at rykke ud til både store og små opgaver. Vi har flere års erfaring som kloakmester i København, og vi har både uddannelse og autorisation i orden. Hver opgave bliver udført med stor professionalisme og nøjagtighed, så du kan være sikker på et solidt og tilfredsstillende resultat, der kan holde i mange år fremover.

Tryghed

Det er vores pligt at give dig ro i maven fra start til slut

Projektering

Kom godt fra start med en professionel og klar projektering

Professionel vejledning

Vi stiller alle de rigtige spørgsmål for at afstemme projektet

skal vi aftale et møde?

vi ser frem til at høre fra dig. Kontakt os i dag!

kloakering
fundament
kloakarbejde
Kloak

Professionel kloakmester

Kort fortalt er vi din erfarne og professionelle kloakmester – ring til os på 88 71 07 01 og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Som kloakmester er vi din ekspert når det kommer til din kloak og dine brønde. Oplever du at toilettet er stoppet eller har du mistanke om skadedyr i din kloak, så kan en autoriseret kloakmester hjælpe.

Autoriseret kloakmester er en fagbetegnelse for en fagperson, der er uddannet og kompetent til at varetage opgaver inden for eksempelvis kloakering, skybrudssikring, fundamenter, rottespærre og mange andre relaterede opgaver.

Som autoriseret kloakmester bærer vi ansvaret for, at arbejdet bliver udført i overensstemmelse med regler og lovgivning, samt at installationer er udført sikkert og korrekt inden projektet overleveres.

Hvad laver en kloakmester?

En kloakmester er en fagmand, der er specialist inden for alt der vedrører kloakker, der løses mange alsidige opgaver inden for kloakservice både i private hjem og for erhvervsdrivende.

 

Udkast af arbejdsopgaver for en kloakmester:

  • Montering af rottespærre og rottebekæmpelse
  • Rens af kloak og afløb
  • Slamsugning
  • Etablering af omfangsdræn og nedsivningsanlæg
  • Installation af rensningsanlæg
  • Andre opgaver relateret til kloakarbejde

 

Kloakken er usynlig for de fleste, men skulle der opstå problemer i din kloak eller brønd, vil dette have stor indflydelse på hverdagen. Der er utrolig mange grunde til at kloakarbejde skal udføres af en autoriseret kloakmester. For eksempel har forbrugere før i tiden har oplevet forgiftninger, gene og ubehag i huse og på ejendommens grund.

Der er selvfølgelig mange opgaver der kan udføres og forbedres uden en autoriseret kloakmester, vi anbefaler dig at kontakte en ekspert inden arbejdet eller installationen påbegyndes.

Mere om
Kloak

Kloak

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Uanset om du har brug for en dygtig kloakmester i Nordsjælland, Ballerup, Amager eller generelt i København, står vi klar til at rykke hurtigt ud. Vi har med vores praktiske erfaring og store faglige viden tilbyde en bred vifte af forskellige services inden for reparation, renovering og etablering af kloak.

Vi har både privatpersoner og firmaer i vores kundeportefølje, og vi klarer alt fra mindre problemer her og nu til store komplekse opgaver over en længere periode.

kloakarbejde
kloak
kloakering

Mere om
Kloak

Hvad koster en kloakmester?

Prisen på opgaver udført af kloakmesteren varierer utrolig meget fra hvilken opgave det drejer sig om, kan kloakmesteren selv klare opgaven, eller skal der hentes ekstern hjælp ind i form af slamsuger eller TV-inspektion. Dette kan have stor indflydelse af prisoverslaget.

Kloakarbejde indebærer ofte en del opgaver der kan være tidskrævende og besværlige. Det kan for eksempel være gravearbejde, der er en masse koordinering indover hvorimod andre opgaver er meget ligetil. Derfor kan det være svært at estimere en pris uden at vide opgavens omfang.

Komplet rådgivning og service ved større byggerier

Står du og skal i gang med et stort byggeri? Så er det alfa og omega at komme godt fra start – og at have nogen, der kan bevare overblikket fra start til slut. Vi tilbyder entreprise i forbindelse med nyanlæg af kloak og totalentrepriser, hvor vi samler det bedste hold til hele opgaven.

Kontakt M5 Anlæg  – Kloakmester Nordsjælland & København

Få et godt tilbud på din opgave allerede i dag. Ring til os på 88 71 07 01. Husk også at vores telefon er bemandet døgnet rundt ved mere akutte problemer.

M5 Anlæg – Kloakmester i Nordsjælland og København

Få et tilbud kvit og frit

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

Udfyld venligst felterne herunder