Har du brug for træfældning?

Hvis du har behov for professionel hjælp til fældning af træer, så kan vi hjælpe dig med at fælde selv de største og mest vanskelige træer. Når træet er blevet for stort, skygger, har skader efter svamp, storm, påkørsel eller råd, så kan en sektionsfældning oftest være den bedste løsning.
blad

Sikkerhed

Vi sikre en hurtig og sikker fældning

blad

Intet spild

Mulighed for ophug til brænde

blad

Priser

Altid konkurrencedygtige priser

skal vi aftale et møde?

vi ser frem til at høre fra dig. Kontakt os i dag!

træfældning
fældning af træ
gartner
Pris

Hvad koster træfældning?

Der kan være stor forskel i prisen på træfældning, og der kan være mange faktorer som påvirker prisen. For eksempel beregner vi prisen på baggrund af de her parametre:

  • Har træet hældning mod en bygning eller lignende?
  • Hvor er træet rent geografisk?
  • Hvor højt er træet/træerne?
  • Hvor mange træer skal fældes?
  • Er der en el-boks, et drivhus eller andet under trækronen?
  • Hvordan er adgangsforholdene til træet/træerne?

 

De vigtigste parametre til beregning af træfældning pris

De mest afgørende ting vi skal vide, for at kunne beregne en pris på træfældning for dig, er for det første adgangsforholdene. Her kigger vi blandt andet på, om træet kan lægges ned i ét hug eller om det kræver flere beskæringer. Derudover kigger vi også på om træet kan falde ned i noget, fx. et drivhus, der kan gå i stykker. De forhold gør selvfølgelig opgaven sværere, og derfor kan prisen blive dyrere.

 

Den anden vigtige ting er højden på træet samt antallet af træer der skal fældes. Det har nemlig stor betydning, om det er et højt birketræ, hvor træfælderen skal op og klatre og fælde lidt efter lidt, end hvis det er et lille æbletræ, hvor det hele kan nås fra en stige.

 

Det tredje og sidste element, som skal medregnes  i beregningen er bortskaffelse af grenaffald. Her kan man enten vælge at beholde resten af træet til brænde, hvilket gør det billigere eller betale for bortskaffelsen. Hvis ikke du selv kan skære træet ud til brænde, kan du også få en pris på det.

Mere om
Pris

Typer

Fældning af alle typer træer

Vi tilbyder træfældning af alle typer træer og med forskellige typer af metoder, og med øje for at sikre den mest sikkerhedsmæssige og korrekte måde, så hverken have, bygninger, personer eller andet bliver beskadiget under eller efter fældningen.

En klassisk træfældning

Ved en klassisk træfældning menes der at træet kan fældes og ligges ned i dets fulde længde, hvor der skæres ved roden af træet og træet ligges i dets fulde længde. Hælder træet lidt vil der kunne bruges kiler og vil fortsat være en klassisk træfældning.

fældning af træ
gartner
træfældning

Mere om
Typer

Fældning af vanskelige træer

Såfremt det ikke er en klassisk træfældning kan vi bruge forskellige metoder til at fælde træet, for at sikre os den bedst mulige fældning og den ønskede fælde retning.

Eksempler på vanskelige træer

  • Træet hælder meget
  • Råd i træet
  • Træet hælder ind over bygninger
  • Træer der er svært fremkommelige

Vi tilbyder efter fældning ophug af træet, til enten brænde, flis eller bortskaffelse af træet.

Hvornår fælder man træer?

Man kan umiddelbart udføre træfældning i haver og på mindre arealer hele året rundt. Derimod fælder man primært træer i vinterhalvåret i skovbruget, da savværkerne helst vil modtage træerne med så lavt vandindhold som muligt. Dermed undgår man at træet slår sig, når det er skåret til tømmer.

Få et tilbud på træfældning

Vi står selvfølgelig klar med rådgivning, og sammen finder vi den bedste og mest sikkerhedsmæssige, korrekte løsning for lige netop dig.

Du kan altid ringe til os på telefon 88 71 07 01 eller udfylde vores kontaktformular hvis du har spørgsmål eller vil have et uforpligtende tilbud på fældning af træer.

Husk at vi også tilbyder også beskæring af træer, anlæg af have samt vedligeholdelse af grønne områder m.m.

M5 Anlæg – Autoriseret kloakmester og anlægsgartner.

Få et tilbud kvit og frit

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

Udfyld venligst felterne herunder