Pleje af grønne områder i København

Vi sørger for at du ikke skal tænke på vedligeholdelse og pleje, så du i stedet kan nyde dine udendørsarealer. Vores team af anlægsgartnere har mange års erfaring på bagen, og står altid klar til at hjælpe dig med opgaver såsom:
– Græsslåning
– Hækkeklipning
– Lugning og pasning af buske og bede

Privat og erhverv

Vi tilbyder pleje af grønne områder til både privat og erhverv

Priser

Konkurrence dygtige priser på faste aftaler

Varetagelse

Bred faglig viden gør at vi kan varetage alle aspekter inden for pleje af grønne områder.

skal vi aftale et møde?

vi ser frem til at høre fra dig. Kontakt os i dag!

pleje

Varetagelse af alle opgaver

Vi‌ ‌udfører‌ ‌alle‌ ‌typer‌ ‌af‌ ‌opgaver‌ ‌inden‌ ‌for‌ ‌pleje‌ ‌og‌ ‌vedligeholdelse‌ ‌af‌ ‌grønne‌ ‌områder‌ ‌såsom‌ ‌haver,‌ ‌parker,‌ ‌større‌ ‌plæner‌ ‌eller‌ ‌andre‌ ‌udendørs‌ ‌arealer‌ ‌-‌ ‌både‌ ‌til‌ ‌privat‌ ‌og‌ ‌erhverv.‌ ‌Vi‌ ‌tilbyder‌ ‌løsninger‌ ‌der‌ ‌er‌ ‌tilpasset‌ ‌lige‌ ‌netop‌ ‌dine‌ ‌behov,‌ ‌og‌ ‌laver‌ ‌gerne‌ ‌en‌ ‌komplet‌ ‌plejeaftale‌ ‌hen‌ ‌over‌ ‌en‌ ‌hel‌ ‌eller‌ ‌halv‌ ‌sæson.‌ ‌

  • Algerensning‌ ‌af‌ ‌fliser‌ ‌
  • Gødskning‌ ‌af‌ ‌bede‌ ‌og‌ ‌græs‌

Har du brug for hjælp til græsslåning?

Vi tilbyder græsslåning for private, institutioner, virksomheder mm., i København og Nordsjælland. Uanset størrelse på den eller de arealer du ønsker klippet, kan vi levere et smukt resultat. Vi benytter os af de nyeste og mest effektive maskiner på markedet, så vi kan give vores kunder optimale resultater.

Alle græsplæner har behov for at blive klippet med jævne mellemrum. Præcis hvor mange gange på en sæson kan være svært at svare på – det afhænger nemlig af faktorer som mængden af nedbør og sol.

Vi tager meget gerne en dialog med dig omkring behovet for græsslåning på lige netop dine udearealer, og kommer også gerne med et uforpligtende tilbud. Kontakt os på 88 71 07 01.

Professionel havemand til hækklipning

Hos M5 Anlæg er vi eksperter i hækklipning til både private og erhverv, så har du brug for hjælp til dette er du kommet til de rette. Vi tilbyder klipning af alle typer af hække – ligusterhæk, bøgehæk, thujahæk og tjørnehæk mm.

Hvor mange gange om året din hæk skal klippes, afhænger af hvilken type hæk du har, men for de fleste hække opnås det bedste resultat ved 1-2 klipninger.

Fordelen ved at klippe hækken to gange på en sæson er blandt andet at den kommer til at fremstå mere trimmet og kompakt. Dette giver et visuelt pænere resultat, og man skaber samtidig også en sundere hæk. Vores gartnerteam anvender altid de nyeste metoder og maskiner på markedet, så vi kan tilbyde dig det bedst mulige resultat – hele året.

Mere om
pleje

vedligeholdelse

Vi luger ud i dine buske og bede

Trænger du til at få luget ud i dine buske og/eller bede? Vores gartnere udfører effektiv lugning, så dine buske og bede altid står knivskarpt, samtidig med at du slipper for besværet. Lugning kan nemlig være temmelig hårdt fysisk arbejde.

Mere om
vedligeholdelse

Hvis arbejdet ikke udføres efter de bedste metoder, og med indgående kendskab til de forskellige typer af ukrudt, kan man nemt komme til at spilde sin tid unødvendigt!

Vi tilpasser selve lugningen efter netop din busk eller dit bed, da to scenarier aldrig er helt ens. Hvis ukrudtet får lov til at trives stjæler det både vand, næring og lys fra de planter som du rent faktisk ønsker skal trives.

Dette er en situation som alle haveejere naturligvis vil undgå, da det kan ødelægge enhver lille blomster- eller køkkenhave. Vi vil hjertens gerne sørge for at dine bede og buske altid er sunde, og fremstår indbydende.  Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

Vi‌ ‌udfører‌ ‌alle‌ ‌typer‌ ‌af‌ ‌opgaver‌ ‌inden‌ ‌for‌ ‌pleje‌ ‌og‌ ‌vedligeholdelse‌ ‌af‌ ‌grønne‌ ‌områder‌ ‌såsom‌ ‌haver,‌ ‌parker,‌ ‌større‌ ‌plæner‌ ‌eller‌ ‌andre‌ ‌udendørs‌ ‌arealer‌ ‌-‌ ‌både‌ ‌til‌ ‌privat‌ ‌og‌ ‌erhverv.‌ ‌Vi‌ ‌tilbyder‌ ‌løsninger‌ ‌der‌ ‌er‌ ‌tilpasset‌ ‌lige‌ ‌netop‌ ‌dine‌ ‌behov,‌ ‌og‌ ‌laver‌ ‌gerne‌ ‌en‌ ‌komplet‌ ‌plejeaftale‌ ‌hen‌ ‌over‌ ‌en‌ ‌hel‌ ‌eller‌ ‌halv‌ ‌sæson.‌

Få et tilbud kvit og frit

Vi ser frem til at høre fra dig.

  • Algerens og behandling
  • Pleje og kontakt

Algerens og behandling af fliser

Har du også udfordringer med alger på dine fliser i indkørslen eller på terrassen? Det kan langt de fleste grundejere nok nikke genkende til. Vi udfører komplet afrensning, behandling og imprægnering af dine fliser, så du kan have en smuk og algefri belægning året rundt.

Når vi renser fliser for alger skylles der en masse fugesand op af fugerne, og vi genopfylder derfor altid med nyt fugesand. Dine fliser vil altid nedbrydes langsomt over tid, og anvendelse af højtryksrenser vil fremskynde denne proces.

Ved højtryksrensning slides der nemlig på cementen i flisernes overflade, og dette medfører ofte frostsprængninger. Derfor imprægnerer vi altid dine fliser efter afrensning, så vi sørger for at de kræver mindre vedligeholdelse, og  fremstår nye i mange år fremadrettet.

Kontakt M5 Anlæg for pleje af grønne områder

Har du brug for hjælp til pleje af have, park eller andre udendørsarealer i København eller Nordsjælland, så er du mere end velkommen til at kontakte os på 27 13 25 90 for et uforpligtende tilbud. Vi tager altid en dialog omkring dine behov og ønsker, så vores professionelle gartnere med mange års erfaring kan levere det bedste resultat til dig.

Vi kan hjælpe dig igang nemt og sikkert
Lad os tage et kig på dit næste projekt?

Kontakt os

Udfyld venligst felterne herunder