Etablering af græsplæne i København og Nordsjælland

Kunne du tænke dig at få anlagt ny græsplæne? Eller ønsker du ny græsplæne ovenpå gammel? Vi tilbyder markedets bedste løsninger inden for både udlægning af rullegræs og såning af græs.

Løsning

Vi tilbyder den løsning der lever op til det du drømmer om, uanset om det er ny- eller reetablering af din græsplæne.

Typer

Vi tilbyder både at lave plæner med så og rullegræs alt efter hvad du ønsker.

Udseende

Vi sørger for at græsset er grønnere i lige netop din have.

skal vi aftale et møde?

vi ser frem til at høre fra dig. Kontakt os i dag!

gartner
græsplæne

Ny græsplæne

Vi står for etableringen af din nye græsplæne, og vi stopper ikke arbejdet før den står knivskarpt og lever op til dine forventninger. Vi klargør undergrunden, foretager jordforbedring, og sørger generelt for alt forarbejdet inden vi anlægger plænen. På den måde sikrer vi det bedste resultat – både på kort og lang sigt.

Hvordan anlægger man en ny græsplæne?

Vores anlægsgartnere har mange års erfaring med anlæg af nye græsplæner, og sætter altid netop dine ønsker og behov i forreste række. Vi anlægger plænen i foråret eller efteråret, hvor jorden har den rette temperatur.

Vi anbefaler dog efteråret, da risikoen for tørkeperioder i løbet af foråret kan resultere i en langsommere græsvækst.

Selve arbejdsprocessen i forbindelse med etableringen af nye græsplæner indebærer bl.a. følgende trin:

Forberedelsesfasen:

  •  Luftning af jorden
  • Jordforbedring
  • Udligning af jorden – overfladen gøres plan
  • Fjernelse af lufthuller i jorden
  • Bortskaffelse af grene, blade, sten mm.

Såningsfasen:

  • Valg af græsfrø
  • Frøspredning
  • Rivning af græsplænen
  • Grofasen – tager oftest 1-3 uger før det første græs spirer frem
  • Pleje – vedligeholdelse af din nye plæne

Mere om
græsplæne

græsplæne

Hvad koster en ny græsplæne?

Priserne varierer meget, og afhænger i høj grad af en lang række faktorer. De to faktorer med størst betydning er naturligvis den ønskede størrelse på plænen, samt typen af græs.

Derudover er det enormt vigtigt, at alle de foregående trin fra foregående afsnit udføres fagligt korrekt, så der ikke opstår problemer med kvaliteten af græsplænen efterfølgende.

gartner

Mere om
græsplæne

Du er naturligvis velkommen til at kontakte os på 88 71 07 01, hvis du vil have et uforpligtende tilbud på etableringen af ny græsplæne, eller ønsker at få anlagt ny græsplæne ovenpå gammel. Vi lytter altid til dine konkrete ønsker og behov, og skræddersyr ud fra det den bedste løsning til dig.

Græsfrø eller rullegræs?

Begge typer af græsplæner har hver sin fordel. Selve forarbejdet er det samme uanset hvilken mulighed du vælger. Den traditionelle græsplæne, som vi sår med græsfrø, er den billigste metode – men også den mest tidskrævende.

Rullegræsset er derimod en fremragende mulighed, hvis du ønsker et hurtigere resultat. Rullegræs er en dyrere løsning, og det er yderst vigtigt at vi hjælper dig med at vælge en græstype som passer til jorden i din have.

Når det kommer til valg af græstyper og vedligeholdelse af plænen, kommer det meget an på din behov. Er formålet en brugsplæne til den aktive familie? En prydplæne til dig der nyder at slå græs? En naturplæne der kan tåle at passe sig selv? Eller måske en idyllisk blomstereng?

Uanset hvilke ønsker du har kan vi rådgive og vejlede dig, så du træffer den rette beslutning for din have. Vi tilbyder desuden også anlæg af have – både løsninger inden for nye haver, såvel som renovering af haver der kunne trænge til en kærlig hånd.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en ny græsplæne

Du er meget velkommen til at kontakte os på 88 71 07 01, hvis du kunne tænke dig et uforpligtende tilbud. Vi tager gerne en dialog vedrørende netop dine krav og ønsker til plænen.

Vi  kommer også gerne med vores faglige vurdering til valg af græsfrø, rullegræs, vedligeholde og pleje mm., baseret på mange års erfaring i branchen. Vi glæder os til at høre fra dig, så vi kan hjælpe dig med at skabe den græsplæne du drømmer om!

Få et tilbud kvit og frit

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

Udfyld venligst felterne herunder