Anlægsgartner Nordsjælland og København

Er du på udkig efter en professionel anlægsgartner? Vi har mange års erfaring i branchen, og gør altid brug af de nyeste og bedste metoder samt udstyr. På den måde kan vi skabe de skarpeste resultater for vores kunder til prisen – uanset om det er til private eller erhverv.
blad

Forventninger

Alle opgaver opstartes først ved 100% klarhed for at undgå fejl

blad

Rådgivning

Uanset dit behov og budget, så bidrager vi altid med vores erfaring for at opnå den bedste løsning

blad

Pris

Vi er kvalitetsbevidste og prisbevidste, ring og få et godt tilbud

skal vi aftale et møde?

vi ser frem til at høre fra dig. Kontakt os i dag!

anlægsgartner
have
gartner
gartneri

Anlægsgartner - opgaver

Vi udfører alle typer af opgaver inden for have og anlæg, og stopper aldrig arbejdet før vi har indfriet vores kunders forventninger. Vi fører altid en grundig dialog med dig som kunde inden vi påbegynder arbejdet, så vi kan finde frem til den helt rigtige løsning sammen.

Hos M5 Anlæg kører vi i hele Nordsjælland samt i København, og tilbyder et bredt udvalg af services indenfor anlægsgartneri såsom træfældning, anlæg af have eller græsplæne samt fast vedligeholdelse af grønne områder, f.eks. græsslåning eller hækkeklipning.

Kontakt os i dag og få et tilbud.

Anlægsgartner – Hvad tilbyder vi?

Herunder kan du se et udsnit af de opgaver vi til dagligt udfører:

 

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvis du har brug for en dygtig anlægsgartner i Nordsjælland eller København står vi klar til at hjælpe dig.

Uanset om der er tale om store eller små opgaver kan vi tilbyde fagligt kompetente løsninger indenfor gartneri i kraft af vores mange års erfaring i branchen. Vi tager altid udgangspunkt i dine haveønsker, og er meget fleksible i vores arbejdsmetoder.

Så uanset om drejer sig om en lille have- og anlægsopgave til en privatkunde, eller der er tale om et større projekt for en virksomhed – så udviser vi altid det samme store engagement, og fastholder den høje kvalitet. Vi kører i hele Nordsjælland samt Storkøbenhavn, og kontakt os endelig for priser eller spørgsmål.

 

Grundig rådgivning og sparring ved større projekter

Har du et større haveprojekt, som du ønsker hjælp til? Så er det meget vigtigt at komme godt fra start, så man ikke kommer til at bruge for meget tid og for mange penge på at sadle om undervejs.

Derfor lægger vi altid, ud fra grundig dialog og sparring med dig, en struktureret plan for hele forløbet. På den måde sikrer vi, at vi kan holde det vi lover inden for den aftale tid, og at der ikke opstår uforudsete omkostninger for dig.

Vi tilbyder løsninger til alle typer af have og anlægsprojekter. Vores flinke og erfarne team af anlægsgartnere er klar til at rykke ud til lige netop din opgave.

 

Hvad koster en anlægsgartner?

Priserne på de opgaver vi udfører, varierer meget ud fra hvilken type af opgave der er tale om, samt omfanget af den. Den afhænger også meget af, hvilket udstyr der skal tages i brug i selve udførelsen af opgaven.

Kræver det eksempelvis at vi gør brug af større gravemaskiner osv., så har det naturligvis en indflydelse på prisen. Vi sørger altid for at vi lige netop benytter de remedier et givent projekt kræver, således at vi altid kan udføre vores arbejde til landets bedste priser.

 

Kontakt M5 Anlæg – et anlægsgartnerfirma i særklasse

Kontakt os på 88 71 07 01 og få et uforpligtende tilbud på dit projekt allerede i dag. Vi lytter altid til dine ønsker, og kommer gerne med rådgivende indspark, så vi kan lave en fornuftig og realistisk plan for opgaven. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi satser kun på tilfredse kunder og scorer bl.a. 4,9 ud af 5,0 på anmeld-håndværker.

Mere om
gartneri

Få et tilbud kvit og frit

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

Udfyld venligst felterne herunder